Met Frans Bauer in De Efteling

In de Efteling ben ik met Frans Bauer de wildwaterbaan afgevaren, niet omdat we aan een verzetje toe waren maar als onderdeel van een andere happening.
Frans is n.l. ambassadeur van Villa Pardoes, een huis naast de Efteling waar ernstig zieke kinderen met hun familie een week vakantie kunnen vieren.
Het bedrijf GlaxoSmithKline, waar ik mee in contact gekomen ben toen ik de programma's maakte i.s.m. De Zorgloterij, heeft gisteren een sponsorcontract getekend met Villa Pardoes.
Deze feestelijke gebeurtenis vond plaats in De Efteling, in het bijzijn van een hele groep verstandelijk gehandicapten die door GlaxoSmithKline waren uitgenodigd voor een dagje Efteling.
Een uitgebreid verslag kun je deze week in de Story lezen.

Op de foto boven zie je ons in de Piranja, v.l.n.r. Gerard van Odijk, directeur van GlaxoSmithKline, die overigens kleddernat werd door mijn slimme manipulaties met het bootje, Marian Eberson, Directeur Fondswerving van Villa Pardoes, Frans Bauer en Kimberley. Nog een meisje en ik zitten half verborgen achter de stoelleuning.

Op de foto beneden zie je op de voorgrond de groep kinderen van de GSK Kinderclub en op de achtergrond v.l.n.r. Gerard van Odijk, mijzelf, Pardoes, Ariane Spier die als duo ambassadrice van Villa Pardoes het geheel presenteerde en Frans Bauer.
Voor een grotere versie van de foto's kun je in mijn album kijken.

Gewijzigd: Tue Jul 8 23:29:23 2003
Gepubliceerd: 9/07

PJ Homepage | DdO Publish Tool
Menu
PJ's Album
 Disclaimer