Sterrenstandaard 34

Sterrenstandaard voor beroemdheden, samengesteld op basis van feiten betreffende het consumentenvertrouwen van de afgelopen week, 13 t/m 19 augustus.
Op nummer 5 staat deze week Johnny de Mol.
Johnny is sowieso hot. Het toneelstuk 'Onze Jeugd'met Katja en Teun doet het goed. De consument heeft waardering voor Johnny, omdat het een hele klus is om een zelfstandig bestaan op te bouwen met zulke beroemde ouders als John en Willeke. Hij moest daar nu bijna voor boeten, maar gelukkig is de poging om hem te kidnappen verijdeld. 'Zie je wel dat geld niet gelukkig maakt' zullen sommigen besmuikt denken....
Nummer 4 is voor de volgende Johnny, Johnny Hoes naar aanleiding van 'Het Grote Concert des Levens', dat plaatsvindt op het Lowlands festival eind deze maand. Deze ode aan de Koning van de Smartlap op een popfestival is toch uniek. Waar het Jackass-team het af laat weten weerklinkt de Vogeltjesdans!
Roy Makaay staat op nummer 3.
Heel Beieren en half Duitsland staat in vuur en vlam door de komst van 'Der Beckham von Bayern'. Wij beseffen hier in nederland maar half hoeveel stof hij bij onze oosterburen doet opwaaien. Hele vakken supporters gehuld in shirts met zijn nr. 10 kijken met open mond (karakteristieke pose van Roy) naar de verrichtingen van Münchens hoop in bange dagen.
Nummer 2 is voor Pia Beck.
Pia stopt met optreden. De gevierde jazzpianiste is nu 77, een leeftijd waarop menigeen zich achter de geraniums verschuilt, maar dat is Pia niet van plan. Twee jaar was ze doodziek en dacht ze Alzheimer te hebben, nu is ze herboren en gaat ze genieten van de rest van haar leven met haar grote liefde Marga.
Op nummer 1 lange afstand zwemster Edith van Dijk, die onlangs goud won op de WK 25 km.
De recordpoging om Het Kanaal over te zwemmen is weliswaar mislukt, maar de consument neemt zijn petje heel diep af voor deze dame. Ze liep nu dan wel de beloofde chocoladereep van haar man mis (is het zo'n krent, die vent?) maar verdient de toppositie in de SterrenStandaard!


Commentaar op deze SterrenStand? Klik hier voor een reactie.

Gewijzigd: Tue Aug 19 17:24:48 2003
Gepubliceerd: 19/08

PJ Homepage | DdO Publish Tool
Menu
PJ's Album
 Disclaimer