Sterrenstandaard 35

Sterrenstandaard voor beroemdheden, samengesteld op basis van feiten betreffende het consumentenvertrouwen van de afgelopen week, 20 t/m 26 augustus.
Nummer 5 is deze week voor Mabel Wisse Smit.
De consument waardeert het zeer dat de verloofde van Prins Johan Friso leven in de brouwerij van het koningshuis houdt. Nu weer door haar vroegere banden met Amsterdamse topcrimineel Klaas Bruinsma...ja, ja, toen was die Mabel young, willing and able....
Op Nummer 4 staat Dries van Agt.
Wat maakt het uit of hij nou wel of niet Wim Kan heeft bijgestaan in zijn imitaties!
Het is toch hoegenaamd een grote vreugde de keizer van de eloquentie een avond te aanschouwen terwijl uit zijn getuite lippen de ene volzin na de andere stroomt... een Zomergast om te zoenen.
De tekenaars van Fokke en Sukke staan op nummer 3.
John Reid, Bastiaan Geleijnse en Jean-Marc van Tol ontvingen deze week zeer terecht de Stripschapprijs 2003. De prijs valt samen met het tienjarig jubileum van hun strip. Zij hebben met Fokke & Sukke een succesvolle slag gemaakt van studentikoze humor naar humor voor een breed publiek. Er is bijna niemand meer in Nederland die Fokke & Sukke niet kent - en er niet om kan lachen.
Nummer 2 is voor Karel Klaver
De speler van het Nederlands hockeyelftal scoorde niet alleen het vierde doelpunt in de finale om de Champions Trophy die door Oranje werd gewonnen, maar boekte de grootste overwinning op zichzelf. April vorig jaar kreeg hij in een oefenwedstrijd een hockeybal met een snelheid van 160 km. per uur tegen zijn hoofd. Na een schedelbreuk, dagen in coma, beschadiging van zijn ruggemerg en de moeilijke revalidatie is het bijna niet te geloven dat hij weer meespeelt in Oranje. Petje af!
Op nummer 1 staat Rachel Hazes.
Zij heeft het op dit moment niet gemakkelijk in haar leven, maar blijft ondanks haar scheiding van André zorg voor hem dragen. Ik heb in 'Doet-ie 't of doet-ie 't niet', waar Rachel met haar vriendin Deborah kandidaten waren en André de gast, het begin van deze romance mee mogen maken en wens Rachel en Dré het allerbeste.

Commentaar op deze SterrenStand? Klik hier voor een reactie.

Gewijzigd: Tue Aug 26 14:56:44 2003
Gepubliceerd: 26/08

PJ Homepage | DdO Publish Tool
Menu
PJ's Album
 Disclaimer