SterrenStandaard 32

Samengesteld op basis van feiten betreffende het consumentenvertrouwen van de afgelopen week, 23 t/m 29 juli. Omdat het vaste Stendersvroeg-team op vakantie is en de uitzendingen daardoor een ander karakter hebben, wordt de SterrenStandaard pas weer uitgezonden in week 33.
Op nummer 5 vinden we deze week Fons van Westerloo.
Hij heeft SBS6, Net5 en V8 niet weten op te stuwen tot de kijkcijferkampioenen van de commerciŽle tv, maar wel tot de winstmakers! HMG trekt met zijn zenders RTL4, RTL5 en Yorin meer kijkers maar maakt minder winst....en daarvoor hebben ze nu Fons ingelijfd!
Nummer 4 wordt bezet door Dirk Kuijt.
Nog geen competitiewedstrijd gespeeld, maar door de consument al uitgeroepen tot redder van Feijenoord na het vertrek van Pierre van Hooijdonk en Paul Bosvelt!
Op nummer 3 staan deze week De Schippers van de Kameleon.
Deze film heeft dit weekend de 400.000ste bioscoopbezoeker mogen verwelkomen en bereikt hiermee de status van de Platina Film. De prijsuitreiking vond plaats in het Kameleondorp in Terherne (Friesland). Regisseur Steven de Jong en hoofdrolspelers Jos en Koen van der Donk namen de prijs in ontvangst uit handen van de burgemeester van het Kameleondorp.
Nummer 2 is weer een groep: De medewerkers van AÔda.
TweeŽnhalf jaar hebben vele duizenden bezoekers plezier kunnen beleven aan deze topmusical. Petje af!!!
Op nummer 1 net als vorige week een ster uit de wielersport: Leontien Zijlaard- Van Moorsel!
Ze heeft het hem toch maar weer geflikt, onze Tinus! De zoveelste gouden plak, dit keer voor het onderdeel individuele achtervolging op het WK baanwielrennen.

Commentaar op deze SterrenStand? Klik hier voor een reactie.

Gewijzigd: Tue Aug 5 21:09:14 2003
Gepubliceerd: 6/08

PJ Homepage | DdO Publish Tool
Menu
PJ's Album
 Disclaimer