Sterrenstandaard 30

Samengesteld op basis van feiten betreffende het consumentenvertrouwen van de afgelopen week, 16 t/m 22 juli. Omdat het Stendersvroeg-team op vakantie is en de uitzendingen daardoor een ander karakter hebben, wordt de SterrenStandaard pas weer uitgezonden in week 33.
Maar op deze site gaan we niet op vakantie! Oorlog aan de komkommertijd!
We vinden op nummer 5 Henny Huisman.
Het feit dat Henny nu al zijn offensief inzet om zijn aandelen op de Sterrenbeurs te laten stijgen wodrt door de consument glimlachend gewaardeerd... Waar een aantal BNers waaronder Adam Curry dreigen John de Mol voor het gerecht te slepen, slijmt Henny zich een weg naar boven... Bij RTL op de reservebank maar bij de EO als gastspeler, wat wordt het, kruis of munt?
Nummer 4 is deze week Patrick Kluivert.
Hij doet nu eens een vrouwvriendelijke duit in het zakje: zijn vrouw Angela krijgt van hem een echte nachtclub aan het strand van Barcelona cadeau! Dat is nog eens wat anders dan een bos bloemen. Om haar niet blij te maken met een dooie mus besloot hij ook nog maar een jaartje langer bij Barça te blijven ballen...
Op nummer 3 vinden we Bram de Groot, dankzij zijn derde en tweede plaats in twee opeenvolgende touretappes.
We worden dit jaar wat mager bedeeld in het zomerspektakel dat Tour de France heet. Is La Grande Boucle spannender dan ooit, de Nederlanders zijn nog nooit zo onzichtbaar geweest. Behalve Bram! En na drie en twee komt....????
Nummer 2 is Bridget Maasland.
Aanleiding tot deze hoge klassering zijn haar nobele pogingen BNN te redden met de Grote Ledenwerfshow. Een superledenwerver wordt beloond met een dagje shoppen met Bridget in Londen.
Op de lagere school werd ze voor aap uitgescholden vanwege haar overbeharing. Dat ze hier overheen is gegroeid bewees ze bij TMF. Ze leert ons niet alleen hoe we moeten neuken, maar zat ook 4 dagen in de Bredase gevangenis voor een documentaire en is zo uitgegroeid tot de Koningin van BNN!
Maar er kan er natuurlijk maar eentje echt koningin zijn, en daarom staat op nummer 1 Koningin Beatrix!
Werd zij vaak afgeschilderd als strenge, saaie vorstin, dan weten we nu wel beter nu we haar hebben zien swingen op de 85ste verjaardag van Nelson Mandela. Laat de Mabels, Marilènes, Margarita's en Maxima's maar een poepie ruiken, Majesteit!

Commentaar op deze SterrenStand? Klik hier voor een reactie.

Gewijzigd: Tue Jul 22 22:55:46 2003
Gepubliceerd: 22/07

PJ Homepage | DdO Publish Tool
Menu
PJ's Album
 Disclaimer