Sterrenstandaard 33

Sterrenstandaard voor beroemdheden, samengesteld op basis van feiten betreffende het consumentenvertrouwen van de afgelopen week, 6 t/m 12 augustus en gepresenteerd op Radio 3 in Stenders vroeg op woensdagochtend 13 juli.
Op nummer 5 staat deze week Marc Wotte.
De trainer van Willem II voerde zijn elftal aan in het stimuleren van supporters om seizoenkaarten te kopen. Daarbij kregen ze veel bagger over zich heen. Eigen schuld, dikke bult, hadden ze maar beter moeten spelen! Maar toch dapper dat ze de moed hadden om de supporters te woord te staan. Wotte, Jaliens en Van Nieuwstad waren de succesvolste televerkopers.
Nummer 4 is voor De Amsterdamse en Rotterdamse Flashmobbers naar aanleiding van het nieuw leven inblazen van de tegenstelling Amsterdam-Rotterdam. Ajax versus Feijenoord kennen we nu wel, maar welke stad weet de meeste mobbers te mobbiliseren? Amsterdam dreigde te floppen met 4 kikkerspringers op de Dam maar nam een goede revanche met 200 paparazzifotografen die het winkelende publiek fotografeerden. Rotterdam deed het aardig toen tijdens de Fast Forward Dance Parade stipt om 14.00 uur 80 paraplu's opengingen. 1-1 dus, voorlopig?

(Wat is een 'flash mob', vraagt u zich misschien af. Welnu, een Flash mobs is een menigte waarvan de deelnemers van tevoren via internet afspreken om op een bepaald tijdstip bij elkaar te komen en iets te doen. Bij een bijeenkomst in het New Yorkse Central Park maakten de aanwezigen bijvoorbeeld vogelgeluiden, terwijl de bezoekers van een flash mob in het warenhuis Macy's massaal bij de verkoper informeerden naar een 'liefdestapijt'.
In de Verenigde Staten is flash mobbing inmiddels aardig populair en de rage lijkt over te waaien naar Europa. In Rome was onlangs de eerste Europese flash mob. Honderden Italianen bezochten een boekwinkel, informeerden naar een niet-bestaand boek, applaudisseerden en vertrokken).
Mark van Bommel vinden we terug op nummer 3.
Niet alleen mocht de aanvoerder van PSV deze week met zijn team de Johan Cruijff Schaal in ontvangst nemen, tevens is volgens het geruchtencircuit Manchester United in hem geÔnteresseerd. Van Bommel als nieuwe Beckham....gesponsord door Van Bommel Schoenen die weer in de clinch liggen met Victoria Beckham...of wordt het nu te gecompliceerd......??
Nummer 2 is Mental Theo.
De consument heeft diepe bewondering voor Theo Nabuurs, deejay en vooral presentator van muziekzender TMF. Voor zijn programma Mental Theo on the Road reist hij langs kroegen en disco's in vakantieoorden op zoek naar feest en vooral, zoals hij het zelf uitdrukt, randdebielen. Theo neemt het estafettestokje over van Ursul de Geer.....FAAANTAAASTISCH!
Op nummer 1 DaniŽlle Overgaag.
Het Stuk van Nederland gaat met De Show van Nederland op SBS6 de concurrentie aan met RTL Boulevard. Manlief Reinout blijft zeer prominent in beeld bij RTL 4, nu bekend geworden is dat hij o.a. wederom Idols gaat presenteren. Als ze zoontje Thijmen nu kunnen stallen bij Zappelin ofzo, heeft het gezinnetje ook greep op de publieke omroep....John de Mol, eat your heart out!

Commentaar op deze SterrenStand? Klik hier voor een reactie.

Gewijzigd: Wed Aug 13 11:45:25 2003
Gepubliceerd: 13/08

PJ Homepage | DdO Publish Tool
Menu
PJ's Album
 Disclaimer