SterrenStandaard 31

Samengesteld op basis van feiten betreffende het consumentenvertrouwen van de afgelopen week, 23 t/m 29 juli. Omdat het vaste Stendersvroeg-team op vakantie is en de uitzendingen daardoor een ander karakter hebben, wordt de SterrenStandaard pas weer uitgezonden in week 33.
Deze week heeft de SterrenStandaard een hoog sportgehalte.
Op nummer 5 eerst een niet-sporter, n.l. Jim.
Is zijn wassen beeld voor Madame Tussaud's nog maar net uitgehard, dan staan Mars en TMF alweer in de startblokken om zijn zestiende verjaardag op 10 augustus uitbundig te gaan vieren! Welke zestienjarige kan hem dat nadoen, een verjaardagsfeestje live op TV! De consument houdt Jim wel goed in de gaten, want er gaan ook geruchten dat alle roem hem een beetje naar de bol begint te stijgen....
Nummer 4 is deze week Pieter van den Hoogenband.
Wat een gezeur over onze Piet in de media! Okee, nu eens een keer geen goud, maar twee maal zilver en brons is toch ook geen kattenpies! De consument waardeert het vooral dat hij zich niet verschuilt achter flauwe excuses. Hij heeft alles gedaan wat hij kon, en blijft daarom een winnaar.
Op nummer 3 vinden we Prinses Laurentien.
Het is toch zeldzaam dat reeds voordat zij zwanger is van haar tweede kind dit in alle bladen als groot nieuws wordt aangekondigd.... Wat een zegen dat we in de komkommervakantietijd ons koningshuis nog hebben!
Nummer 2 is Inge de Bruijn .
Ze had volgens velen niet moeten deelnemen aan de WK zwemmen en kwam met 2 medailles thuis!
Wat een topper, die Inge! Ze geeft sponsor Princess tenminste waar voor z'n geld...
Op nummer 1 met grote glans Servais Knaven!
De Ronde van Frankrijk was dit jaar dan wel de spannendste sinds lange tijd, voor Nederland was er weinig te juichen. Gelukkig maakte Servais voor de zoveelste keer Bordeaux oranje!

Commentaar op deze SterrenStand? Klik hier voor een reactie.

Gewijzigd: Wed Jul 30 07:00:00 2003
Gepubliceerd: 30/07

PJ Homepage | DdO Publish Tool
Menu
PJ's Album
 Disclaimer